Mod

Felhő megoldások

Mod nyári tábor 2016

Hírek

Biztonságtechnika

Támogattuk a Kónyi Deák Ferenc Általános Iskolát

Karitatív tevékenységünk harmadik állomása a Kónyi Deák Ferenc Általános Iskola és Alapfokú művészeti Iskola volt.


A településen az oktatás két különálló épületben zajlik. Az épületek között több mint 200 m a távolság. Hogy megkönnyítsük a tanárok munkáját mindkét épületben elhelyeztünk egy-egy multifunkciós fénymásoló készüléket.

Ez alkalommal is örömünkre szolgált, hogy hozzájárulhattunk a kis tehetségek képzéséhez. Lukácsné Rajczi Zsuzsanna, az intézmény vezetője, többször is megköszönte adományunkat. Elmondta, hogy a felajánlás nagyban hozzásegíti a tanerőt a pedagógusi hitvallásuk gyakorlásában. Az iskola tanárai minden nap tesznek azért, hogy az iskolapadokat elhagyó diákok felkészültek legyenek az önálló ismeretszerzésre. E nemes cél elérése érdekében kiegészítő oktatási anyagokkal, szakkörökkel teszik változatosabbá a tananyagot.

Hisszük, hogy a jövő generációjának támogatása a legjobb befektetés, ezért is tovább folytatjuk az adományozási programunkat.

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!



Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: