Mod

Felhő megoldások

Mod nyári tábor 2016

Hírek

Biztonságtechnika

Támogattuk a Péterfy Evangélikus Oktatási Központot


A társadalmi szerepvállalás és a karitatív tevékenységek évek óta fontos részét képezik cégünk mindennapjainak. Ennek tükrében a napokban is indítottunk egy adományozási folyamatot, melynek keretén belül szolgáltatásokból visszavett, de még kifogástalan állapotban lévő multifunkciós fénymásoló készülékeket adományozunk közoktatási intézményeknek.

Első állomásunk a Péterfy Evangélikus Iskola és Óvoda volt.

Az iskola igazgatója, Kolarovszki Zoltán, személyesen köszönte meg adományunkat. Az igazgató úr elmondta, hogy bár egyre több a digitális eszköz az iskolában, a fénymásolók mégis "örök eszközök" maradnak, hisz hetente több száz dolgozat, tesztlap kerül kinyomtatására vagy fénymásolásra.

A következő hetekben tovább folytatjuk az iskolák felkeresését, bízva abban, hogy még sok fénymásolónak megtaláljuk új helyét.

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: