Mod

Felhő megoldások

Mod nyári tábor 2016

Hírek

Biztonságtechnika

Támogattuk a Pilinszky János Általános Iskolát

Tovább folytattuk a multifunkciós fénymásoló készülékek adományozását közoktatási intézményeknek.


Második állomásunk a nyúli Pilinszky János Általános Iskola volt.

Az intézményvezető, Győriné Csendes Gyöngyi, nagy örömmel fogadta adományunkat. Elmondta, hogy nincs olyan nap amikor ne működnének a nyomtatók, mindig van valami, amit ki kell nyomtatni, le kell fénymásolni. Igyekeznek óráról-órára különféle kiegészítő anyagokkal, tesztekkel színesebbé tenni a tanagyagot a diákok számára, amihez egy jó multifunkciós berendezés elengedhetetlen.
E
zeknek az anyagoknak a népszerűsítésére igencsak nagy segítség, hogy minden oktatóterem digitális táblával fel van szerelve, de még ez sem elegendő ahhoz, hogy papír mentesíteni lehessen az oktatást.

Örülünk, hogy ismét segíthettünk és még nincs vége, hisz a társadalmi szerepvállalás fontos részét képezi mindennapjainknak. A következő hetekben tovább folytatjuk adományozási projektünket.

 

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: