Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Üzleti reggeli

A MOD Számítástechnikai Kft. által szervezett és 2016. március 18-án megtartott üzleti reggelin a partner cégek képviselőivel ismertettük a Dtex SystemSkan program működését. Üzleti reggelink célja a termék bemutatása mellett arra is szolgált, hogy kikérjük partnereink véleményét a termékről. 

Fontos szempont volt annak kiemelése is, hogy nem a dolgozók eltiltása az elsődleges lehetőség– ez ronthatja a cégen belüli bizalmat is -, hanem a tevékenységük monitorozása (ezt viszont egy alapos IT-szabályzattal érdemes megtámogatni). A vállalati adatok szinte felbecsülhetetlen értéket képviselnek, így anyagilag is megéri védeni ezeket, ezen a vonalon pedig érdekelheti a piacot a Dtex. Jó visszajelzés volt az üzleti reggelin a közvetlen érdeklődés a program iránt, így az eseményt részünkről sikeresnek értékeljük.

Köszönjük részvételüket!

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: