Mod

Audi VBK 2016

AUDI VBK

AUDI VBK Showroom 2019.02.14 (Pipacs), 2019.02.15 (G70 1. emelet) 9:00-16:00

Kedves Vásárlónk!

Örömmel tölt el minket, hogy 2019-ban újra cégünk szállíthatja az Audi Hungaria Zrt. választható béren kívüli juttatásainak keretében igényelhető számítástechnikai eszközöket.

Bízunk benne, hogy az általunk kínált termékek, valamint a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások minőségével maradéktalanul elégedettek lesznek, és hosszú időn keresztül szolgálják majd Önöket szabadidejükben és munkájukban egyaránt!

Személyes felelősségünk, hogy a VBK átadás alatt is a legmagasabb szintű kiszolgálásban részesüljenek. Ezért a legjobb munkatársainkat állítottuk csatarendbe az Önök szolgálatára.

Biztosak vagyunk benne, hogy kínálatunkban megtalálja majd az Ön igényeinek leginkább megfelelő terméket.

Üdvözlettel:

Mod Számítástechnikai Kft.


Tekintse meg termékkatalógusunkat itt!


Amennyiben az átvételi időpontok nem alkalmasak az Ön számára, kérem töltse le a meghatalmazást az alábbi linken, majd a kitöltött dokumentummal várjuk az üzletünkben az Ön által megbízott személyt.

 

Itt töltheti le a meghatalmazást!


Bármely, a termékekkel kapcsolatos kérdéssel keresse ügyfélszolgálatunkat munkanapokon az alábbi elérhetőségeken:

Email: audivbk@mod.hu

Telefon: 06 96 510 068


Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: